Historie

In 1998 zag Theo Sjoukes dat er veel mis ging bij de logistiek bij diverse bedrijven. Dat kan veel beter, dacht hij, en daarom is hij zelf maar een bedrijf begonnen dat zich helemaal specialiseerde in de optimalisatie van transport: S.T.R. Logistics.

S.T.R. Logistics

logo str logistics

Logo S.T.R. Logistics

S.T.R. Logistics was de verbindende factor tussen vraag en aanbod in de logistieke sector. Door het ruime netwerk van klanten en opdrachtgevers waren de mogelijkheden bijna onbeperkt.
Middels kennis en ervaring en met hulp van goede software kon snel op de wisselende vraag worden gereageerd. Later nam zoon Jurgen de zaak onder zijn beheer.
Het dienstenpakket is door de jaren heen verder uitgebreid.
Want ook voor de organisatie van onder meer koeltransport, tautliners (evt. met kooiapen) en exceptioneel transport kwam er steeds meer vraag vanuit de markt. Ook het regelen van groupage transport, koeriersdiensten, en het regelen van opslagmogelijkheden werden al snel aan de diensten toegevoegd.

S.T.R. International Logistics

str international logo bgw 170

Logo S.T.R. International Logistics

In 2017 werd door S.T.R. Logistics de internationale markt verder uitgebreid.
S.T.R. International Logistics werd opgericht en werd, naast de reeds bestaande dienstverlening, nog meer aandacht aan transport over water en transport over het spoor besteed.

S.T.R. International Logistics is uw aangewezen en betrouwbare partner voor het regelen van al uw transporten over de weg, over rails en over water.

...Uw transport snel en goed geregeld, persoonlijk contact, een vertrouwd gevoel...